2011-03-27

Ännu en helg har passerat!

I helgen har vi varit hemma i Malung. Har fiskat en hel del och kalasat för mamma som fyller år imorgon!
I fredags var vi till Kappsjön med skotern och la några saxar innan mörkret kom ikapp oss. På lördagen sken solen fint, blåste dock en hel del men fisket gick bra, fick närmare 30 abborrar, varav 7 st stektes till lunch :) resten blev kattfisk! Idag när vi synade saxarna fick vi en gädda och en gädda slet sig när vi skulle dra upp den. Lyckat ändå! :)

Igårkväll hade vi lite släktmiddag och firade mammas födelsedag, mormor, morfar och moster med familj var hemma hos oss och åt ljuvligt god Älgfilé och fläskfilé, till det klyftpotatis, sallad och vin :) Somnade dock som en stock vid tio-halv elva! Skönt att ställa fram klockan faktiskt, nu kanske man orkar vara uppe på kvällen en stund till och ta lite mer sovmorgon när man är hemma.

Idag har Thomas åkt till Småland för något jobbmöte imorgon, det var länge sen vi var ifrån varann nu och jag är redan ensammast i världen och uttråkad. Har ju iaf hundarna som snart behöver en promenad, sen får det bli någon god mat och hundgos ikväll! Dessutom skall tvättmaskinen laddas xflera ikväll!

Förresten, vägde mig i Malung, nu har ytterligare nästan 2 kg försvunnit från mig :) Yippi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar