2011-06-13

Dags för en uppdatering igen!

Det blir längre och längre mellan gångerna jag uppdaterar den här bloggen..
Men nu när jag blir ensam hemma på veckorna borde jag ha lite mer tid kan man tycka... vi får väl se hur det går med den saken!

Förra veckan var omtumlande på många sätt kan man säga.. Thomas började nya jobbet, jag fick ordna hundvakt, hämta, lämna,hämta osv... Dessutom fick jag vara hundvakt åt Peja en stund när Emma var ute på ärenden! Peja och Lukas älskar varann så dom hade jätteroligt!

Torsdagen var jag och syster Stina till Falun och djursjukhuset med Lukas, där röntgade dom armbågarna och vänster skuldra, enl den vetrinären såg armbågarna fina ut, liksom skuldran men att benpålagringarna där de gjort tidigare operationen var lite stora så att de kunde vara de som tryckte på nerver och mjukdelar så att benet domnade bort och att det var det som gjorde att han haltade.. men han skulle pratat med ortopeden som opererat lukas för säkerhets skull.. Idag fick jag brev på posten där det stod man trodde ändå att det var artrosen i armbågen som gör att han haltar... De ville gå in i leden och kolla om det finns något att göra... SUCK! :( Jag tycker iaf att han haltar mindre idag än han har gjort sista tiden och haltandet är inte i närheten likt det haltandet han hade före operationerna.. vad ska man tro!!? Han skulle behöva kunna prata!! Jag ska iaf ringa och få en tid för att diskutera med vetrinären om hur vi ska göra...

På fredagen var jag till Rättvik före jobbet och träffade bästa Sara och lilla Johan! Satt vid stranden och Johan lekte i lekparken och tittade på alla lastbilar och grävskopor som höll på att göra minigolfbanor (troligtvis).  Tänk att killar tycker det är så otroligt intressant med maskiner, redan när dom är så små!
Jag fick iaf en trevlig pratstund med Sara. Hoppas det inte dröjer lika länge igen innan vi träffas nästa gång!

I Lördags var jag lite "extraledigt" från jobbet för att åka hem på marknad, blev dock en mycket billig marknad för min del! På kvällen tittade vi på ett hejdundrande åskväder under någon timme och grillade och hade mysigt med familjen!

Imorgon är jag ledig, då ska jag storstäda lägenheten, jag hoppas verkligen att jag kommer vakna med ett städryck så det går undan för jag är inte ett dugg laddad eller sugen på städning nu!

Lägger in ett par bilder från Scoutlägret vi var på förra helgen, vi hade det helt fatastiskt! Bra väder och snälla barn!!

Tid för lite mys i solen!

Är det konstigt att det försvinner saker ur ett tält, alldels spårlöst borta!

Tobbe och jag med föräldrarna från Mora, eftersom barnen var så snälla kunde vi mest bara sitta och njuta när de hade aktivteter för sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar