2012-02-07

Dags för en uppdatering!

Nu var det jättelänge sen jag skrev något igen. Trodde att när jag slutat jobba, då kommer jag ha tid att blogga varje dag! Men nu har jag varit hemma över en månad och inte ens loggat in mig på bloggen :) Så det kan gå!? Men jag har väl haft viktigare saker för mig.. som att äta, vila, promenera hundar, baka en massa gott, laga en massa mat, städa, fixa bebisgrejer och stötta upp soffhörnet!
Slutade jobba 30/12, kändes konstigt att gå hem och veta att man inte ska jobba på ett år el så!? Men alla försäkrar mig om att jag kommer ha fullt upp ändå :) Trodde det skulle bli mer tomt än det blev att inte jobba, men man anpassar sig snabbt till ett latare liv utan måsten!

Var hemma i Malung över julen, firade med familjen och träffade lite kompisar i Mora innan vi for hem igen. Hämtade även vagnen till liten :)
Vi hann även med en natt och dag på Selma Spa med mys, vattengympa, bad och god mat samt en "vänta barn behandling" till mig och fot/ben massage till Thomas :)

Det tråkiga med julen var att vår kära Farfar gick bort på juldagen :( Han har varit sjuk länge så det var nog skönt för honom att somna in men längtan är stor och det känns tråkigt att han inte hann träffa vår lilla bebis! Jag hann iaf hem för att träffa honom och prata lite när han fortfarande orkade ta in vad vi sa. Dessutom fick han god färdkost på väg till himlen! Ris a la malta med hjortronsaft :) Just nu tror jag han huserar som spöke hemma hos syster Stina :) Han sköter numer belysning och tv-ljudet hos henne! (Man kan ju hoppas!)

I Januari när vi var hem passade vi även på att motionera vår skoter lite! Enligt min barnmorska är det inte många som kommer på iden att åka skoter i v36, men det hindrade ju inte mig!  Så skönt att komma hem till Snö och vinter! För här i Hasselfors finns det vara en liten vit hinna på gräsmattan nu, inte ens 1 cm. Det är inte direkt vad vi är vana vid....

Nerför Sillersberget i Lima!

Magen min växer och bebis verkar må bra, den växte i rekordfart över jul och nyår så det fick bli ett extra besök på specialist MVC för tillväxtultraljud, men allt såg bra ut, lagom med vatten och en alldeles normalstor bebis :) Så jag antar att julmaten gjorde sitt till på måttbandet och vågen :) Å andra sidan har jag hela graviditeten legat på övre kurvan och lite över (liksom mamma gjort med alla oss 4 syskon). Jag har gått upp massor i vikt, men jag tycker bara det syns som det ligger runt magen och lite på ryggen, förrutom lite vätska i fötter och händer av och till, det ska bli spännande att se hur mycket man går ner när bebis kommer ut! Lägger in lite kort på min gigantiska boll :) Nu blir den nog iaf inte så mycket större! Har hunnit göra en gips-avgjutning av magen, ska bli kul att sätta på den sen när man blivit smal igen för att se skillnaden! :)


Har beräknad födsel på torsdag 9/2 så det är alltså bara två dagar kvar :) Spännande! Dock är jag förkyld nu, så liten får gärna stanna tills jag har lite mer ork och kraft! Men jag antar att det är den som bestämmer det och inte jag :) En spåtant sa till mamma i våras att det är den 12/2 som gäller, tycker det skulle bli bra om det stämmer med personnummer 120212! :) 

Nu ska jag gå och fortsätta stötta upp soffhörnet så inte det skulle få för sig att ramla ihop! Det skulle ju bli katastrof! :P  1 kommentar:

  1. Marianne KJellgren8 februari 2012 11:03

    Va´roligt att få möjlighet att läsa din blogg. Jag gör allt för att slippa plugga, skall göra en uppgift som skall handla om personlighetsstörningar eftersom jag går psykiatriutbildning. Det är roligt och bra att få lära sig mer inom det området. Bara man har hittat rätt fakta så går ju uppgiften bra att göra. Kram och lycka till igen!

    SvaraRadera