2011-09-19

En lång uppdatering! :)

Nu har jag äntligen tagit mig tid till att blogga lite, det ligger inte så högt upp i prioriteringslistan just nu!

Kan ju börja berätta om alla förändringar som hänt sista månaden/månaderna!
Vi har ju flyttat till Hasselfors. jag har bytt jobb, jobbar i Askersund nu på vårdcentralen och så har jag ju en liten liten BEBIS i magen  :)

Vi börjar med bebisen för det är ju största förändringen! Den väntas komma den 9 februari efter dagens ultraljud som var det andra! Är just nu i V 20 så jag har gått halvvägs nu! Har mått som en prinsessa hela tiden och hoppas att jag ska få fortsätta göra det! Det enda jag kan klaga på är att jag av och till är väldans kissnödig! Beror nog på hur den lilla ligger därinne!
Magen har växt i omgångar, speciellt sista veckan! Nu går det inte att dölja på något vis längre! Även om det synts någon månad nu så har man nog kunnat tro att jag ätit lite för mycket!
För några dagar sedan!

Innan vi flyttade från Mora såg jag ut såhär!

Idag 19/9 på morgonenIdag 19/9 före ultraljudet

Lilla bebisen! Idag 19/9 v 19+3 


 Så ni ser att jag växer en del! Sparkar gör det också nu av och till, men mest känner jag när den flyttar på sig, när det liksom vänder sig i magen! Härligt!
Ni kanske märker att vi har en liten linslus med på några kort också, helst ska han på varje kort ligga upp och ner! När kamerablixten börjar låta så kommer han till mig och lägger sig på rygg och viftar svansen!? Någon som kan förstå varför??
Så har vi ju flyttat också! Nu har vi kommit iordning ganska bra här hemma i huset som vi hyr. Finns massor på att-göra-listan än men vi får ta lite i taget! Lite otur i början hade vi så nu kan det bara bli bättre! Vi hade inte ens bott här i en vecka när pelletsbrännaren slutade fungera. Tur att det inte var kall vinter iaf!! Dagen efter regnade det 70mm vilket resluterade i en vattenfylld källare! men men, typ 250 hinkar och vändor upp och ner för källartrappen hade vi ordnat det också! Sedan har det tack och lov inte kommit in något mer vatten trots att det regnat nästintill varje dag sedan vi flyttade hit!
Lägger in lite kort från huset!

Blev en byrå i köket, men den funkade ju superbra där också!

Byrå i sovrummet, här ska inredas med vaggan och skötbord sen!

En mörk soffa, vita filtar är nödvändigt med vita vovvar!


Min födelsedagsbukett från Emelie fick vara med också!


Ja, nu ser ni hur vi har det. Dessutom har vi en övervåning som inte är inredd ännu! Där ska vi ha gästrum så småningom!

Så har jag ju börjat på ett nytt jobb också! Skillnaden mot det gamla är total! Isället för tunga diagnoser och långa vårdtider handlar det nu om vaxproppar, ont i halsen, fästingdelar som sitter kvar och sårskador mm. Några akuta fall har jag varit med om och då känner jag mig lite mer hemma igen! :) tempot är mycket lugnare även om det för det mesta, som på alla andra ställen händer allt på en gång så går det inte att jämföra med att vara ssk på en medicinavdelning! Det passar mig bra i detta växande tillstånd! :)
Jag har jättebra arbetskamrater som har tagit väl hand om mig! Ändå saknar jag alla arbetskamrater från Mora! Drömmer iaf om dom på nätterna än! :P
Jag på jobbet i blåa kläder! :)
Mammabyxorna får ni inte se för dom är extremt fula men ändå ganska bekväma :)
Nu har jag uppdaterat er lite, hoppas jag hinner blogga lite oftare. Men dagarna går så snabbt! Jag åker före 7 på morgonen och kommer hem vid sex på kvällen sedan är det laga mat, äta, städa, promenad med hundarna, tvätta och lite vila sedan sova igen. på helgerna har vi för det mesta något för oss, besök eller så åker vi hem till Malung/Mora.
Nu i helgen blir det en tripp till först Mora sedan Malung på marknad och övningskytte inför älgjakten!

Dax att laga middag! Trattis-soppa får det bli idag!!

Kram på er som läser!!
1 kommentar:

  1. Låter som ni har det bra,hur långt har du flyttat?
    Ni är värda allt gott väntar med spänning på nya bilder på hemmet å maken å magen...Kramar till er.Ann-Britt Urban..

    SvaraRadera